מדריד קולינריה

טאפס במדריד - היכרות עם קולינריה ספרדית קלאסית בסגנון טאפאסים - טיול קולינרי ספרדי טעים ומיוחד ברחבי מדריד! כל הפרטים כאן!

שום טיול לבירת ספרד לא יהיה שלם בלי לנסות לפחות כמה מהמאכלים האופייניים של מדריד. Gastronomic Madrid מציע מגוון רחב של אפשרויות המקלות על בחירה מתוך תפריט המורכב ממבחר רחב של מנות מהמסעדות הפופולריות ביותר בעיר. אם תעצרו רק בחמשת המקומות האלה, תוכלו לטעום ממטעמים שמגיעים מכל רחבי בירת ספרד ומכל רחבי העולם. מהן המנות המפורסמות ביותר שתמצאו כנראה בתפריטים של מסעדות ספרדיות טיפוסיות במדריד ובסביבתה?

אלה כוללים: StreetXO, המשרתת שלושה כוכבי מישלן מאת דייוויד מונוז; Rocambolesc Gelateria, שמגיש גלידת גורמה של ג'ורדי רוקה; ואת אל פואבלו דה מדריד המפורסמת, מסעדה פופולרית בלב העיר.

Huevos relleno

הוא מצרך עיקרי בספרד בתקופת החגים, אך שום דבר לא מלווה בארוחת ערב עם ציון מקורי מקומי כל כך. תוכלו גם ליהנות מטאפסים קטנים בחינם המוגשים עם בשר חזיר, מנה מסורתית מהמטבח המסורתי של המדינה. אורטגה מסביר את הרעיון שמאחורי הטאפה: "אתה אוכל, אתה שותה, שום דבר אחר.

רוב הברים במדריד מגישים טורטיות קטנות ומרובעות עם קיסמים כמו טאפאס, אבל כדי ליהנות מהמנה עד תום, פינצ'ו (מעט בחלק אחר של ספרד, שם האורגיה מוגשת כמעט תמיד על ידי האדם, תוכלו למצוא חתיכות בייקון ופטריות מעורבבות בתבשילים.

בפעם הבאה שאתם נמצאים בירת ספרד

הקפידו לדפדף במדריך המלא שלנו לקרוקטים הטובים ביותר במדריד. אם אתם עדיין לא מגיעים למדריד, המטבח של Devour Tours כיסה אתכם. עיינו במדריך שלנו איפה אוכלים huevos roto פנימה ומחוצה לה. מדריד ותרגישו בנוח עם מתכונים מתוך ספר הבישול הדיגיטלי הראשון שלנו.

אם אתם לומדים בספרד

טיול בגסטרונומיה המקומית הוא חלק חיוני בחינוך הקולינרי שלכם. אם אתם מחויבים למסורות הקולינריות הצרפתיות הקלאסיות, Le Cordon Bleu Madrid הוא המקום ללמוד בו, מכיוון שהוא בית הספר היחיד לבישול במדינה בה תוכלו ללמוד בהדרכת שפים מכוכבי מישלן. ואם אתם מקווים לחוות יותר מההרפתקאות הקולינריות של המקומיים, כדאי לכם לנסות את אחת המסעדות הרבות של מדריד, כמו אל פואבלו דה מדריד, לה פסקדרו או לה סינפוגוס.

ככל שהעיר גדלה

היא שולבה בשורה של עיריות, שהיא שילבה באזור הידוע כיום כקהילת מדריד. המטבח של קהילת מדריד הוא חלק – פותח ממטבחים של אזורים שונים בספרד וחלק מההגירה ההמונית שהחלה בתקופת שלטונו של המלך פליפה השני. Lavapie הוא אולי הרובע היצירתי והרב-תרבותי ביותר במדריד, עם היסטוריה עשירה של מעמד הפועלים וקהילות מהגרים האוחזות במסורות של אבותיהם. פרק שכותרתו "יותר מדי מלכים, קלקול ומרק" מתחקה אחר מקורות השוקולד והקפה שנמשכים עד עצם היום הזה.

שלושת הפרקים הראשונים עוסקים במטבח ובאוכל של מדריד ובמקורותיה

כמו גם בהיסטוריה של העיר ותושביה. ארבעת הפרקים הראשונים עוסקים במזון, במטבח ובתרבות במדריד, תוך התמקדות מיוחדת במקורותיה ובתרבות Lavapie, אחת השכונות התוססות והמגוונות במדינה.

למרות שמורנו מתמקד במדריד

לעתים קרובות הוא כולל אזורים אחרים בספרד כמו קטלוניה, האיים הקנריים וחבל הבאסקים. הוא מתאר ספרי בישול שהופיעו במשך מאות שנים, ומתאר את מקורותיהם ואת ההיסטוריה והתרבות של אזורים אלה. אלה כוללים כמה מספרי הבישול המוקדמים ביותר שיוצרו בקטלוניה ואלה המתארים את המטבח של השפים הקטאלונים המפורסמים ביותר בסוף המאה ה -19 ובתחילת המאה העשרים. בעוד מורנו מתמקד בהיסטוריה הקולינרית של מדריד ותושביה, ההתמקדות שלו עוברת לקטלוניה כולה, ומתארת את המקורות וההיסטוריה של ספר הבישול, כמו גם את התרבות והמטבח שלו.

בשני המקרים

הוא מתאר בפירוט כיצד מכינים, אוכלים ונהנים ממאכלים אלה במדריד. בספרד לא חסרים מתכונים למנה זו, שכן המנות הפופולריות ביותר במדריד ובסביבתה מוגשות בצורה נינוחה ופשוטה. יש מבחר רחב של מאכלים טיפוסיים על בסיס צמחים, אתה רק צריך לדעת לחפש אותם.

פיוז'ן מדריד

הוא אחד האירועים הגסטרונומיים הגדולים ביותר בספרד, המאגד כמה מהשפים, המסעדות והגורמים הנודעים מכל רחבי הארץ כדי לחוות חוויה בלתי נשכחת. פיוז'ן מדריד, שם הם חולקים את ההתמחויות הנבחרות שלהם וחוגגים חוויות בלתי נשכחות במשך שלושה ימים. עקוב אחריהם בפייסבוק, טוויטר, אינסטגרם, פינטרסט ואינסטגרם לקבלת כל החדשות האחרונות, התמונות, הסרטונים והכשות מחנויות משפחתיות אלה.

חוויה במדריד מתחילה כאן

שינוי גודל גופנים
ניגודיות